Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران عامل فروشگاههای زنجیره‌ای کشور، صبح امروز(پنجشنبه) با معاون اول رییس جمهور دیدار و گفت وگو کردند.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر در این جلسه با اشاره به ضرورت اتخاذ تدابیر و راهکارهای لازم برای کمک به بهبود وضعیت معیشتی جامعه و با تاکید بر اینکه مردم نباید برای تامین اقلام مورد نیاز خود در ایام پایانی سال دغدغه ای داشته باشند، گفت: ضرورت دارد که از هم اکنون پیش‌بینی‌های لازم برای تامین نیازهای شب عید و ماه مبارک رمضان انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخبر با بیان اینکه فروشگاههای زنجیره‌ای که برنامه های توسعه ای خود را با فعالیت در کشورهای همسایه تقویت کنند، از سوی دولت مورد حمایت قرار می‌گیرند، اظهار داشت: ارتباط دو سویه و مستمر میان دولت و نمایندگان فروشگاه‌های زنجیره ای می تواند به رفع مشکلات این فروشگاه‌ها کمک کند و به دولت نیز این امکان را می دهد که از ظرفیت این فروشگاهها برای خدمات‌دهی هرچه بیشتر به مردم استفاده کند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین بر لزوم استفاده از بستر فضای مجازی، فروش آنلاین و امکانات دیجیتال برای ارائه خدمات به مردم تاکید کرد و اظهار داشت: یکی دیگر از کارهای مهمی که باید در خصوص آن پیگیری لازم صورت بگیرد، تشکیل شرکت خدمات لجستیک است چرا که این موضوع دارای ابعاد مهم و مختلفی است لذا نباید از آن غفلت کرد.

وی از مدیران عامل فروشگاههای زنجیره‌ای خواست با تعیین ساز و کار مشخص، از کسب و کارها و فروشگاههای کوچک و سنتی در محدوده فعالیت خود حمایت کنند و با استفاده از ظرفیت آنها، خدمت رسانی به مردم را گسترش دهند.

معاون اول رییس جمهور همچنین به مدیران فروشگاههای زنجیره ای پیشنهاد داد با استفاده از ظرفیت شبکه بانکی کشور و ارائه تسهیلات با سود مناسب، امکان خرید با استفاده از کارتهای اعتباری را برای مردم فراهم کنند به گونه‌ای که مردم بتوانند اقساط تسهیلات کارتهای اعتباری را به صورت بلند مدت پرداخت کنند.

در این جلسه مدیران عامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز ضمن بیان دیدگاهها و نظرات خود، پیشنهاداتی را در راستای تسهیل عرضه کالا به مردم مطرح و بر استفاده از ظرفیت اقتصاد دیجیتال، حذف واسطه‌ها، هوشمند کردن امور بازرسی و نظارتی، حفظ شأن مردم و اصلاح نظام توزیع کالا تاکید کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمد مخبر ماه رمضان فروشگاههای زنجیره ای زنجیره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۸۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد

امروز با حضور وزیر اقتصاد از برات الکترونیکی زنجیره تامین رونمایی شد که این برات قابلیت توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی، امکان تامین مالی بنگاهها، گردش اعتبار به جای وجه نقد، اعتبارسنجی اهلیت و توان بنگاه‌ها، مبارزه با پولشویی و ارتقای شفافیت مبادلات بانکی را دارد.

به گزارش ایسنا، صبح امروز با حضور سیداحسان خاندوزی ـ وزیر امور اقتصادی و دارایی، آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) برگزار شد.

سامانه مدیریت یکپارچه سفته و برات الکترونیکی بر اساس بند (ج) ماده ۶۷ قانون برنامه ششم توسعه کشور و سایر قوانین و مقررات موضوعه ایجاد شد.

ضرورت تامین مالی بنگاههای فعال شبکه زنجیره تامین مالی، رفع موانع موجود در مدیریت جریان نقدینگی و سرمایه در گردش در زنجیره تامین مالی و لزوم نوآوری و تعریف ابزارهای جدید و مطمئن برای بهره گیری در زنجیره تامین مالی از کارکردهای کلیدی برات الکترونیکی است.

توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی وزارت امور اقتصادی و دارایی ـ خزانه داری کل کشور و طراحی و پیاده سازی برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین مالی پیاده سازی از کارکردهای این ابزار است.

از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در این زمینه می توان به طراحی تمام فرآیندهای برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین از مرحله صدور، قبول ظهرنویسی، انتقال، تسویه کامل، تدریجی و تنزیل اشاره کرد.

برات الکترونیکی از قابلیتهایی همچون زنجیره تامین با قابلیت توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی، امکان تامین مالی بنگاهها، گردش اعتبار به جای وجه نقد، اعتبارسنجی اهلیت و توان بنگاهها، مبارزه با پولشویی و ارتقای شفافیت مبادلات بانکی برخوردار است.

برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین به صورت کاملا الکترونیکی و برخط و با امضای دیجیتال تمام ذی نفعان صادر می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در کاشان
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • تدابیر لازم نسبت به بارندگی‌های پایان هفته در شیراز
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین ماه رمضان
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • حمل محصولات کشاورزی گلستان، برنامه ریزی های لازم را می خواهد
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد